Мода

Обувки, чанти и бижута 2012 – бляскава приказка

20.04.2012г. / 18 17ч.
Аз жената
Обувки, чанти и бижута 2012 – бляскава приказка

Пролетта и лятото на 2012 ще бъдат със смарагдови, жълти, розови и сребърни обувки, чанти и бижута. Истинска бляскава приказка.

Обувките

Колекцията на Джузепе Заноти дава свобода на цветовете, формите, щампите и обемите. Тоновете на обувките преобладават от морскозелено до тъмносиньо, кобалт, жълто, има и „стилизации“ в зелено, които дават представа за вода. Текстурите включват велур, лак в жълто, тюркоазено, розово-лилаво, които се комбинират заедно или поотделно. Има анималистични графики и загадки на питон, представен като графичен елемент. Платформата се превръща в основа за дърво, цветя и орнаменти, позволяващи всякакъв вид декорации. Така оформлението е винаги едно и също, но с по-сдържано смесване на цветовете и по приглушени контрасти.

Гуменките

Гуменките са връщане към реалността като урбанистичен продукт, който преминава през всички групи. Всеки сезон Джузепе Заноти представя един и същи стил, но с различни цветове и материали. Те са обсипани с камъчета, мъниста и са в бели и анималистични цветове на питон и леопард.

Бижутата

В бижутата присъства повече сребро и никел. Те са студени, хромирани, посребрени, паладиеви, в хармония с черен лак, кожа и коприна – блясък, който „облича“ от врата до петите. Огърлиците са с усещане за барок и са направени за врата, но могат да облекат и тялото.

Чантите

В колекцията на марката, чантите дават пълна свобода на декоративните елементи като закопчалки, дръжки и метални орнаменти. Те са предназначени за капризните кокетки с висок стил и маниери, които обожават малките украсени с бижута флип чантички.

Прочетете още:

Коментирай